Sleutelhangers

Sleutelhangers

Een sleutelhanger voor aan je fietssleutel of je tas!

Uiltjes, hartjes, inktvisjes of potloden! Ik heb er altijd wel een aantal op voorraad. Ook leuk als traktatie op school

Kosten voor een sleutelhanger zijn EUR 3,- per stuk waarvan EUR 1,50 materiaal en EUR 1,50 voor UNICEF is (excl verzendkosten).

Bij grotere aantallen kan de prijs in overleg bepaald worden. Kijk ook bij de andere sleutelhangers of bij de boekenleggers! Vermeld bij een bestelling de gewenste aantallen, de gewenste kleur etc. Let wel op met kleine kinderen. De sleutelhangers en boekenleggers zijn (in een waszakje) wasbaar in de machine op een handwas- of wolprogramma op een lage temperatuur (30 graden) of gewoon op de hand. Niet in de droger doen en niet strijken!

Interesse? Mail dan naar info@haakdoos.nl