Welkom op mijn site Haakdoos.nl !

Welkom op mijn site Haakdoos.nl !

Hallo! Mijn naam is Petra en haken is mijn hobby.  Ik haak om zoveel mogelijk geld op te halen voor UNICEF ! Alles wat je op deze website ziet kan je bestellen of kopen.

Hoe werkt het?
De producten op de site zijn handgemaakt. Sommige producten heb ik op voorraad, andere kan ik op bestelling maken om het op die manier ook in juiste kleur en op maat te kunnen leveren. Elk product is voorzien van een prijs (exclusief verzendkosten). De prijs is gebaseerd op vergelijkbare zelfgemaakte producten die via Internet worden verkocht. De prijs bestaat uit de kosten van het materiaal (geschat en afgerond) en het bedrag wat naar UNICEF gaat. Ik heb dus geen winstoogmerk. Meer betalen voor UNICEF mag natuurlijk altijd. Zo kun je de situatie van kinderen in sommige delen van de wereld echt helpen verbeteren. Voor meer informatie over UNICEF, kijk op www.UNICEF.nl

Kijk gerust rond en mocht je iets leuk zien, dan kun je me altijd bereiken via info@haakdoos.nl.

Groetjes, Petra

Disclaimer: Alle producten worden met de grootste zorg gemaakt, maar er kunnen kleine onderdelen zijn zoals kraaltjes en knoopjes die gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen. Alles is stevig bevestigd maar mocht er een kleine onderdeel losraken, zou dat gevaarlijk kunnen zijn. Ik adviseer altijd toezicht te houden op spelende kinderen en het speelgoed regelmatig te controleren. Haakdoos.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of eventueel letsel.