Over mij

Even voorstellen…
Ik ben Petra en moeder van twee kinderen. Naast mijn gezin, een drukke baan en regelmatig sporten ben ik een tijdje geleden begonnen met haken. Lekker rustig en creatief bezig zijn. Wie had gedacht dat je zo blij kunt worden van draadjes!

Het idee van Haakdoos.nl
Nu iedereen in mijn omgeving voorzien is van mijn haaksels in de vorm van mutsen, sjaals, barbiejurken en artikelen voor in de verkleedkist, bedacht ik me dat er met mijn haakproductie best wat te verdienen zou moeten zijn voor een goed doel. Er is zoveel ellende in de wereld en vooral kinderen kunnen de nodige steun gebruiken. Daarom wil ik UNICEF gaan steunen. Zie voor meer informatie over UNICEF: www.unicef.nl

Hoe werkt het?
De producten op de site zijn handgemaakt. Sommige producten heb ik op voorraad, andere kan ik op bestelling maken om het op die manier ook in juiste kleur en op maat te kunnen leveren. Elk product is voorzien van een prijs. De prijs is gebaseerd op vergelijkbare producten die via internet worden verkocht. De prijs bestaat uit de kosten van het materiaal (geschat en afgerond) en het overige gaat naar UNICEF. Ik heb dus geen winstoogmerk. Meer betalen voor UNICEF mag natuurlijk altijd.